dilluns, 3 de març del 2008

Decideixo Decidir!

La Garrigotaverna l’Espona i la seva Associació Cultural Lo Marge, dóna suport a la Campanya Decideixo Decidir impulsada per la Plataforma pel Dret de Decidir i la Plataforma Sobirania i Progrés. Per això s’ha decidit posar un punt fix de recollida de signatures a l’Espona. Pel dia de les eleccions generals, aquestes plataformes, han decidit fer arribar a tots els pobles voluntaris el KIT 9M, que servirà per posar una taula a prop del col·legi electoral per recollir signatures, membres de l’associciació cultural Lo Marge, seran els encarregats de cuidar-se de la taula que es posarà aquest dia, a la placeta del Terrall.

La campanya Decideixo decidir (Dd!) té per objectiu difondre i situar permanentment en l’agenda política el tema de la necessitat que el poble català pugui decidir democràticament sobre tots els afers que li siguin propis. La campanya, en termes concrets, pretén la recollida de signatures per exercir el dret de petició col·lectiva en els Parlaments dels Països Catalans per tal que aquests, a través d’una proposició de llei orgànica de transferència, demanin al Congrés dels Diputats la transferència de la competència plena per a la convocatòria de referèndums en els seus respectius territoris.

1 comentari:

Unknown ha dit...

El David se ma anticipat en posar el comentari en l’apartat de la figura de xocolata així que he decidit comentar la campanya Dd!. Només vull animar a tots aquells que visiteu el blog a participar en aquesta campanya, ja sigui amb la vostra signatura o be amb la participació directa posant-vos de voluntaris el dia 9 a la placeta del terral per ajudar-nos a tirar endavant aquesta iniciativa i totes les que estan per venir.
Animeu-vos a formar part de l’associació quants més siguem més farem sentir la nostra veu!!
Salut a tothom